.

dokter SukrisnoOver dokter Sukrisno

Chinese en Nederlandse arts

Dr. Sukrisno is in Indonesië geboren. Zij heeft zowel in China als in Nederland medicijnen gestudeerd, waar zij haar Chinese en Nederlandse arts diploma behaald heeft.
Haar medische studie in China heeft zij in 1976 afgerond en in Nederland in 1990. Zij heeft veel ervaring als arts en acupuncturist opgedaan. Sinds 2005 werkt zij als acupuncturist bij het Chinees Medisch Centrum in Amsterdam.
Haar studie acupunctuur en Chinese Geneeskunde heeft zij in China gedaan, waar zij haar acupunctuur diploma behaald heeft. In Nederland heeft zij verder een studie acupunctuur bij de NAAV (Nederland Artsen Acupunctuur Vereniging) gedaan, zij is nu ook lid van deze vereniging.

Tot nu toe heeft zij al meer dan 6000 patienten behandeld. 

Dr. Sukrisno beheerst goed Chinees, Engels, Nederlands en Indonesisch.

Zie alle behandelingen.

Mevrouw Dokter Sukrino heeft ook een boek geschreven over acupunctuur.

Cover van boek door Doktor Sukrisno
ISBN 978-90-484-2583-9

Bekijk alle behandelingen

Behandelingen

Hoe werkt Dr. Sukrisno in haar praktijk?

Dr. Sukrisno past de techniek van haar acupunctuurbehandeling aan aan het individu, afhankelijk van de pijn drempel (de gevoeligheid) en de klachten. Bij stres gebruikt zij meer de Japanse acupunctuur techniek die bijna onvoelbaar is maar wel effect heeft. Bij andere problemen, zoals bij moeheid en gebrek aan energie past zij meer de Chinese acupunctuur technieken toe die meer voelbaar zijn en meer effect hebben dan alle andere acupunctuur technieken. Bij kinderen wordt de techniek aangepast aan de pijn drempel en gevoelig- heid van het kind. Kortom, Dr. Sukrisno combineert de verschillende acupunctuur technieken, zowel Japans als Chinees, afhankelijk van de pijn drempel en klachten van de patiënten. Er wordt altijd getracht om voldoende positieve effecten te bereiken. In haar praktijk worden behalve naalden ook andere hulpmiddelen toegepast.

Dr. Sukrisno combineert vaak de behandeling met behulp van naalden met moxa, warme magnetische lamp, chinese kruiden (fytotherapie) en eventueel chinese massage bij bepaalde klachten (zoals bij schouder- klachten). Het doel van de behandeling is om de energie, weerstand, imuunsysteem en de bloed circulatie te verbeteren, zodat u snel van de ziekte kunt herstellen en genezen.

Behandelingen die worden aangeboden staan op de pagina "Acupunctuur" beschreven, als Klachten.

Contact mij

U bent welkom op afspraak:

  • Jan Lievensweg 39
  • 1181TH Amstelveen
  • 020-6402084
  • 06-30595629
  • sitisukrisno@gmail.com